Activiteitencommissie

Activiteitencommissie team

 

V.l.n.r: Bianca Kok, Berma Kuizenga, Ineke Goumare, Irene vd Weerd, Evelien Menger, Kirsten Visker.

Onderste rij: Conny Bruijns, Heleen van de Put, Astrid Doorn, Wilma Boom, Linda Hellendoorn.
 

Wat doen wij zoal?


We houden ons onder andere bezig met het (mede) organiseren van binnen- en buitenschoolse activiteiten. Hierbij valt te denken aan het Sinterklaasfeest, de kerstviering, het Paasontbijt, de avondvierdaagse en diverse andere activiteiten.

 

Ouderbijdrage


Ieder jaar vraagt de school van u een ouderbijdrage om allerlei activiteiten te kunnen organiseren. U heeft ongetwijfeld zelf wel eens een activiteit gezien of een enthousiast verhaal van uw kind gehoord. 
De AC regelt en verzorgt, namens school zaken voor uw kind(eren) die niet bekostigd (kunnen) worden vanuit het normale schoolbudget. Dankzij uw steun kunnen wij zo ontzettend veel extraatjes doen voor de kinderen.
Zo organiseren wij jaarlijks het Sinterklaasfeest. Ieder jaar brengt de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school met natuurlijk veel cadeautjes en pepernoten!

Met Kerst en Pasen vindt meestal een viering plaats in de kerk of een ontbijt op school ook hier zijn natuurlijk kosten aan verbonden. Verder zijn de luizenzakken door de AC bekostigd.

Maar dat is nog niet alles!

Wij verzorgen de koffie, thee, drinken en hapjes tijdens de eindmusical van groep 8. Ook tijdens bijzondere activiteiten zoals afsluiting van een project of opa en oma dag verzorgen wij de koffie, thee en frisdrank voor de ouders en kinderen. En tijdens het slotfeest wordt er door het AC eten, drinken en ijs verzorgt.

Ook zorgt de AC ervoor dat er voldoende (en schone) T-shirts zijn voor kinderen en begeleiders. Deze T-shirts worden gebruikt voor sportactiviteiten, avondvierdaagse en schoolreisjes.

Met het geld dat opgebracht wordt door deze acties steunen wij, namens de school, een goed doel. Daarnaast wordt iedere keer een vooraf bepaalde aankoop voor school gedaan, die normaal gesproken buiten het budget valt. In het verleden is dit al eens apparatuur voor in de centrale hal of de schoolshirts geweest.

Al met al wordt er veel met uw geld gedaan. En wat is een schooljaar zonder al deze extraatjes?


Vrijwilligers gezocht


Wil jij niet in de commissie maar af en toe wel helpen op school met bijvoorbeeld het versieren van school rondom sinterklaas en kerst of andere activiteiten, geef je naam dan gauw door aan w.boom@home.nl dan kunnen we contact met je opnemen wanneer het nodig is.