Veldboeket

Het Veldboeket is een Brede school samenwerkingsverband. Vijf basisscholen uit de wijk Cellesbroek/Midden Wetering (De Morgenster, Dirk van Dijkschool, De Wegwijzer, De Fontein en De Mirt) werken samen met kinderopvang Prokino en Quintus, centrum voor kunsteducatie, voor een gezamenlijk buitenschools wijkaanbod.

De combinatiefunctionarissen Esther Voet & Angenita Lemstra zijn in opdracht van deze scholen aan het werk. Zij verzorgen op deze scholen de lessen bewegingsonderwijs en zorgen daarnaast voor naschoolse activiteiten in de vorm van clinics en workshops voor talentontwikkeling van de kinderen. 

Het aanbod van deze buitenschoolse activiteiten zullen op deze pagina gezet worden en de inschrijving gaat via www.sportpas.nl/kampen

Om direct en snel op de hoogte te zijn van alle activiteiten is het ook verstandig om de Facebook pagina van de combinatiefunctionarissen te liken. www.facebook.com/CombinatiefunctionarisHetVeldboeket

Huidig aanbod:

Sport & Spel: Paintball Klik hier voor meer informatie.
Pietengym 16 november Klik hier voor meer informatie. 
Pietengym 23 november Klik hier voor meer informatie.

Uiteraard is het ook toegestaan om uw zoon/dochter in te schrijven voor alle andere interessante activiteiten op Sportpas. 
Klik hier voor het volledige aanbod.