Ouders en verzorgers zien we als pedagogische partners in de opvoeding en ontwikkeling van onze leerlingen. Onderling vertrouwen zien we als basis en een open en laagdrempelige communicatie als middel. We waarderen een actieve betrokkenheid van ouders en zien veel waarde in een samenwerking vanuit verschillende rollen maar met eenzelfde doel: de ontwikkeling van onze leerling, hun kind(eren).

Ouders en verzorgers kunnen meedenken en meepraten, bijvoorbeeld door gesprekken, in de MR of in onze sportcommissie. Ouders en verzorgers worden van harte uitgenodigd om ook mee te doen. Bijvoorbeeld bij het begeleiden van activiteiten in en om de school. Er zijn verschillende mogelijkheden en we staan natuurlijk ook open voor ideeën.

MR

De MR van De Morgenster bestaat uit een oudergeleding en een personele geleding. Zo’n 8 keer per jaar komt de MR bijeen om te spreken over ontwikkelingen in de school en het beleid van de school. Op een aantal punten heeft de MR instemmingsrecht of adviesrecht. De directeur van de school is aanwezig bij vergaderingen en geeft een toelichting op vragen die leven in de MR.

De oudergeleding van de MR bestaat uit 3 ouders:

• Job van Eunen
  • Esther Speksnijder
  • Sevena Leijen

De personele geleding van de MR bestaat uit 3 teamleden:

• Hetty Zijlstra
  • Robert Tessemaker
  • Guusta Moolenaar

Notulen van de vergadering:

03-07-2018

Daarnaast is er een ouder lid van de GMR. In de GMR komt men bijeen om te spreken over ontwikkelingen en beleid binnen IRIS VCO.