De directrice van onze school is Inge Dijkmeijer. Zij stuurt het managementteam aan dat bestaat uit een intern begeleider en 2 bouwcoördinatoren. De interne begeleiding in de school wordt uitgevoerd door Geke Boeijenga. Onze bovenbouwcoördinator is Guusta Moolenaar en de onderbouwcoördinator is Yvonne de Bruijn. Zij coördineren verschillende zaken op bouwniveau en hebben daarnaast een aantal directietaken.

Het team van De Morgenster kenmerkt zich door diversiteit. We hebben 31 collega’s die dagelijks samenwerken aan goed onderwijs. Veel daarvan zijn leerkracht, daarnaast hebben we in het schooljaar 18-19 3 onderwijsassistenten, een conciërge en een administratief medewerkster. Ons team bestaat uit zowel mannen als vrouwen en verschillende leeftijden. Deze diversiteit brengt ons een prettige sfeer en veel werkplezier. Dat vinden we belangrijk, een goede sfeer in de school nodigt onze leerlingen uit om zelf ook met plezier naar onze school te gaan. Onderwijs is ons vak en daar zijn we trots op. We scholen ons daarom vanzelfsprekend jaarlijks bij, zodat we gebruik kunnen maken van nieuwe inzichten en ideeën.

Naast lesgevende taken hebben teamleden ook schooltaken. Elke leerkracht draagt bij aan onze school door deel te nemen aan verschillende werkgroepen, activiteiten en commissies. Diverse leerkrachten hebben zich daarnaast geschoold in specifieke onderwerpen. Zij coördineren en begeleiden het team bij een deel van ons onderwijskundige aanbod.